آیا میخواهید بدانید که سایت شما در صورت افزایش ترافیک چگونه عمل میکند؟ تست استرس یک وبسایت وردپرسی نشان میدهد که وبسایت شما در شرایط مختلف چگونه عمل میکند. به این ترتیب، میتوانید عملکرد سریع را تضمین کرده و هر گونه مشکل در این زمینه را حل کنید. در این مقاله نحوه انجام تست استرس وبسایت وردپرس را به شما نشان میدهیم. برای این منظور با ما همراه باشید…
تست استرس وبسایت وردپرس
تست استرس وردپرس به شما این امکان را میدهد که ببینید وبسایت در موقعیتهای پر ترافیک چگونه عمل میکند. این امر به شما کمک میکند تا برای افزایش ترافیک آماده شده و خود را آماده برای مدیریتی قوی سازید. معمولاً میزان ترافیکی که یک وبسایت قادر به تحمل آن است، توسط برنامه میزبانی وردپرس شما تعیین میشود. با این حال، تست استرس به یافتن این محدودیتها کمک میکند و مشکلاتی را که ممکن است به دلیل ترافیک زیاد رخ دهد، آشکار میسازد. به عنوان مثال، افزایش ناگهانی ترافیک باعث از کار افتادن سایت شما و استفاده از تمام منابع سرور میشود. به طور مشابه، همچنین مشاهده میکنید که کدام افزونهها، تمها، قطعه کدها و تصاویر وردپرس در شرایط سخت کار نمیکنند.
با تست استرس، میتوانید به راحتی هر مشکلی را برطرف کرده یا تنظیماتی را که ممکن است به اشتباه پیکربندی شدهاند اصلاح کنید. در نتیجه، تجربه کاربری بهتری ارائه خواهید کرد و برای موقعیتهای پر ترافیک آماده هستید. با این حال، بیایید ببینیم که چگونه یک وبسایت وردپرس را تست استرس کنیم.
مراحل تست استرس وردپرس
وقتی نوبت به تحلیل و بررسی عملکرد وبسایت وردپرس میرسد، ابزارهای تست سرعت زیادی مانند PageSpeed Insights، Pingdom یا GTmetrix را خواهید یافت. در حالی که این ابزارها به سرعت بارگیری سایت شما کمک میکنند، اما به شما نمیگویند که وبسایت تحت ترافیک بالا چگونه کار میکند. برای تست استرس وبسایت وردپرس، ما از Loader.io در این آموزش استفاده خواهیم کرد. این ابزار یک ابزار رایگان است که موقعیتهای پر ترافیک را شبیه سازی کرده و یک سری تست را انجام میدهد.